2018 Pyeongchang Olympics Test Event

Still not late for me to share about Pyeongchang 2018 Olympic Test Event.
Olympics Test Event / 2018 Pyeongchang Olympics Test Event.
Event ni sangat menarik taww sebabnya ini adalah antara persediaan korea itself dan atlet2 dari negara lain untuk lebih familiar dengan kawasan dan juga negara tersebut. Bila masing2 da familiar, inshaallah masa hari game nanti kan takde masalah sebab masing2 nanti dah, familiar dengan kawasan dan sebagainya. Untuk pengetahuan korang, Sukan Olympics Musim Sejuk di Pyeongchang ni akan diadakan pada February 2018 so sebelum bermulanya game sebenar dorang ni start dengan test event dulu (alaa macam test game/ rehearsals gituuu)…
Dianggarkan dalam 3000 atlets dan 1000 volunteers akan join test events ni.
Test events ni telah diadakan pada February 2017 yang lalu dan akan berterusan sehingga April 2017 nii.
Untuk test events ni akan ada sebanyak 29 events dimana ianya boleh dikategorikan seperti berikut:
* 20 daripadanya adalah Olympics Events

* 5 daripadanya ada Paralympic Event

* 2 daripada events tersebut adalah bukan daripada acara yang dipertandingkan

* dan 2 lagi ada bukan dari pada sport-event
Olympics Test Event ni semua adalah dibawah tindakan Pyeongchang Committees untuk 2018 Olympics dana Paralympics Winter Games.

Antara permainan yang terlibat dalam Olympics Test Event ni seperti Biathlon, Ski Jump, Skeleton, Ice Hockey , Paralympic untuk Alpine Skiing Speed Event dan sebagainyaa.
Haaaaaaa mesti korang ingat benda ni khas untuk atlet je kann , ehh ehh taklah!!
Kita ni yang public boleh masok jugakk nak tengok sebab ada a few game yang kita boleh tengok free jee takpayah tickets2 dan kalau bernasib baik kita boleh je try! Haaa, best kann? 

Paling special kita boleh rasai sendiri pengalaman winter Olympics ni taww. So siapa yang pergi Korea dalam bulan ni kebulan depan sempat lagi nak join game ni taw!
Sambil2 tu sekarang kan musim #MattaFair so banyak travel package yang buat sale, dan korang boleh try main game (a few game akan disediakan dekat kto punya both) 
Nak tahu pasal Olympics Test Event ni atau nak dapatkan tickets dia korang boleh refer link kat bawah ni okay 🙂
https://www.hellopyeongchang.com/en/index

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1217853041596815&id=100001163925989


———————————

Still not later for me to sharing about this info I thinksss. Hehehe^^

On this entry I would like to share about Olympics Test Event  / 2018 Pyeongchang Olympics Test Event.

This events really interesting actually for those who never experience about Winter Olympic Games. 

Why need to have Olympics Test Event?

* as Korea preparation before the real games so if during this game any lack there still have room of improvement for them to improve. 

* for others athletes and volunteers to more familiars with this venue and Korea itself.

* for public to experience this game thru see and also if you lucky you can try the game itself! 

Approximately there is 3000 athletes and 1000 volunteers will come to this Olympics test event too!

Dont worry its free! If you come to Korea, feel free to go Pyeongchang!! There is many beautiful place in Pyeongchang, Gangwon.    

This Olympics Test Event have been started since February 2017 and will be ongoing till this April 2017.
For this test events there was 29 events which is can be categorized as: 
* 20 from Olympics Events

* 5 is Paralympic Event

* 2 non-competition games

* and 2 is non sport events.
This Olympics Test Event was organized by Pyeongchang Committees untuk 2018 Olympics dana Paralympics Winter Games.

 Some of games that youguys can see or try during this Olympics Test Event such as   Biathlon, Ski Jump, Skeleton, Ice Hockey , Paralympic untuk Alpine Skiing Speed Event and others.

As I told before some of this events is totally “FREE ENTRANCE” so guys grab this chance for experience the winter games by yourselves! 

Any further info you guys can refer to there official website as per below:

⬇⬇⬇
https://www.hellopyeongchang.com/en/index
If you guys going Korea on this March & April don’t forget go there! If you was kdrama fans, Pyeongchang is the best place to go. 

Chance not come everytime so dont miss out!!

#Pyeongchang2018 #PyeongchangOlympicsTestEvents

Advertisements

Author:

this is my first-time ever do this bloggging thingss. thanks for your time for read my writing and all supports.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s