PREMIER – SMURF THE LOST VILLAGES

” Smurfs: The Lost Village is a 2017 American3D computer-animated adventure fantasy comedy film produced by Sony Pictures Animation and animated by Sony Pictures Imageworks.[1] It is based on The Smurfscomic book series created by the Belgiancomics artist Peyo and is a reboot film, unrelated to Sony’s previous films live-action/animated films. Written by Stacey Harman and Pamela Ribon, it was directed byKelly Asbury.[1]

The film stars Demi Lovato as Smurfette,Mandy Patinkin as Papa SmurfJoe Manganiello as Hefty SmurfJack McBrayeras Clumsy SmurfDanny Pudi as Brainy Smurf and Rainn Wilson as Gargamel. In the story, a mysterious map prompts Smurfette, Brainy, Clumsy, and Hefty to find a lost village, inhabited by SmurfStorm (voiced byMichelle Rodriguez), SmurfBlossom (Ellie Kemper), SmurfLily (Ariel Winter) and SmurfWillow (Julia Roberts) before Gargamel does.[1] The film is set for an April 7, 2017 release.

“Wikipedia”

———————————————-

[170405]

Saya berterima kasih sangat dekat #budiey untuk #premierdenganbudiey untuk harini!

Tempat : GSC PAVILION

MASA : 5th April 2017 / 9PMo

Smurf:The lost villages menceritakan tentang perkampungan smurf (smurf lelaki), ketuanya Papa Smurf. So dalam kampung tu adalah seorang perempuan iaitu Smurfette. Smurfette ni bukan smurf yg original dia ni dicipta oleh ahli sihir yang jahat iaitu Gargamel tapi Papa Smurf dah tukarkan dia!

……

Nak tau lebih lanjut tengoklah dekat pawagam seluruh Malaysia berdekatan anda!

Seriously, cerita ni best gile. 

Boleh bawak whole family mai tengok! Part ending memang best menangis saya! Sebab value kasih sayang! Awwww. Memang kita menangiss taw korang.😭🤡

Untuk Malaysia, esok(6th April 2017) akan mula ditayangkan! Jomm, pegi panggung.

Haaa, lagi satu setiap hari khamis-sabtu boleh dapat dengan harga RM8 per movie! Cara dia sign-up as GSC CINEMA member’s dan buat payment guna visa checkout!!

So ada gambar ni jenguk-jenguklah! Nak taw best tak haa tengok trailer dekat lik ni. Ost dia pon best!

With love,

Izzatul🤡💕💕

Trailer Smurf : The Lost Villages

Smurf ni korang boleh tengok dekat area Pavilion yang dekat laluan area Bonia (Pavillion Elite)

Yang ni pon boleh jumpe dekat area luar Pavilion yang menghala ke KLCC

Popcorn biru tu memang best! Harap ada jual nanty!

Masa ni brother ni tengah buat Q&A session
Promotions VisaCheckout – GSC Cinema

Advertisements

Author:

this is my first-time ever do this bloggging thingss. thanks for your time for read my writing and all supports.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s