Olympics Test Event – Ice Hockey

Haii guyss! 

Apa khabar korang semua? Sorry sebab lama tak update sebab kite punya internet connection teruk sangat rasa menyampah sangat tu yang susah nak update.

Heheh^^

Okay kali ni kite nak cerita Pasal Olympics test events. Atau namanya Majlis Percubaan untuk olimpik musim sejuk ni! Sebenarnya majlis ni dah bermula pada November 2016 lagi aritu.

Test event ni  diaorang bukak untuk bagi peluang dekat para atlet ni supaya boleh main dekat korea ni lepastu nanti lama-lama atlet ni tau la dekat mana tempat tu tempat ni. Dan kirenya macam untuk dekatkan silaturrahim laa gitu.

Masa November tu dia bermula dengan FIS SNOWBOARDING BIF AIR WORLD CUP 2017 dekat Pyeongchang pada 25 dan 26 November 2016.

Lepastu, dia sambung pulak test event ni dengan 2016/2017 ISU WORLD CUP SHORT TRACK SPEED SKATING dekat Gangneung pada 12-18 December 2016.

Haaaa lepastu dorang start balik pada February 2017 dan akan berakhir para 23 April ni *birthday kitee uww haha saja mention.   

———————————-

So,

Untuk bulan April ni merupakan bulan terakhir untuk Olympics test game ni! So sape yang travel dalam bulan ni haa boleh sempat lagi pegi tengok test game ni dekat Pyeongchang.

So kategori yang untuk Test Event bagi Ice Hockey ni ada 3 sebenarnya. Untul ketiga-tiga kategori bagi permainan Ice Hockey ni, tempat dia adalah Gangneung haa korang boleh check tempat dia di Gangneung Hockey Center.

* 2017 IHF Ice Hockey U18 World Championship Div.II – Group A 

* 2017 IHF Ice Hockey Women’s World Championship Div.II – Group A

Untuk kedua-dua game ni telah habis pada 8 April yang lalu.

Tapi, korang boleh tengok yang Paralympic yang akan bermula ada 15 April sehingga 23 April 2017 ini.2017 IHF Ice Sledge Hockey World Championship A-Pool.Yang ni Ice hockey tapi kategori untuk Paralympic.

Untuk ticketing nak masuk dekat Olympics test event ni bolehlah refer dekat 👇

https://www.hellopyeongchang.com/en/index

official Pyeongchang test events website

Pyeongchang Olympics Test Event – Ice Hockey

Arirang – Pyeongchang Olympics Test Event

Advertisements

Author:

this is my first-time ever do this bloggging thingss. thanks for your time for read my writing and all supports.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s